page_top_image

Cases

Dansk Revision er en landsdækkende kæde med næsten 500 medarbejdere og 30 lokale kontorer i hele landet. Derfor var der i hverdagen et behov for en centraliseret administration og et godt overblik over om backuppen fungerede, som den skulle. Løsningen gav et enkelt, samlet overblik og frigav 90 % storage.

– Vi havde brug for et samlet management tool, som var let at administrere, gav os mere transparens og et hurtigt, samlet overblik over backuppen på vores mere end 90 virtuelle servere. Samtidig ville vi have en effektiv deduplikation, fortæller Michael Schou, IT-direktør i Dansk Revision.

Centraliseret administration
Den tidligere løsning generede forholdsmæssigt store mængder backup, der satte Dansk Revisions storage i det virtuelle miljø under pres. Backup112 løste udfordringerne ved at levere en backupløsning med centraliseret administration og dermed overblik på samtlige virtuelle servere og altid aktuel backupstatus 24/7/365.

Teknologisk løft og god support
Den leverede platform var yderligere et teknologisk løft, så løsningen f.eks. er agentløs. Det giver mindre kompleksitet, fordi der hverken installeres eller opdateres nyt software på de mange enheder. Et andet løft er, at mængden af backupdata blev reduceret med ca. 90 %. Hvor den før fyldte 111 TB, er den i dag nede på ca. 11 TB, hvilket giver en stor besparelse på virksomhedens housingaftale, hvor man betaler pr. gigabyte.

Michael Schou fremhæver desuden, at Backup112 har en god support.
– Vi valgte en løsning med et nyt produkt, hvor der lige skulle køres nogle ting og rutiner ind. Derfor var det endnu vigtigere for os, at Backup112 havde en god support. De altid er til at få fat i og ved en masse og kan hurtigt sætte sig ind i tingene, slutter Michael Schou.

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.