page_top_image

Cloud Backup

Med Public Cloud løsninger fra Backup112 opnår du alle fordelene ved en moderne backupløsning i skyen, og du undgår dermed besværet fra traditionel båndbaseret backup med upålidelige bånd, båndrobotter og manuelle opbevaringsprocedurer.

Vi krypterer din backup og sender den automatisk over internetforbindelsen til vores sikre, danske datacentre. Vores Public Cloud platforme giver dig mulighed for altid at vide, hvad vi tager backup af, og du kan selv genskabe de nødvendige data.

Opnå følgende fordele

  • Backup af fysiske og virtuelle miljøer
  • Danske datacentre
  • Dansk support
  • Proaktiv overvågning
  • Valgfri retention imødekommer krav, regler og lovgivning mv.
  • Managed eller self-managed løsning
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed

Indkøbsringen havde 3-4 forskellige backupsystemer og trængte til en samlet, opdateret løsning med kritiske data i skyen. Løsningen blev implementeret på eksisterende servere, kan løbende skaleres og er finansieret af den store besparelse på storage.

Dansk Revision fik frigivet 90 % storage
Dansk Revision fik frigivet 90 % storage

Den landsdækkende kæde havde brug for et samlet backup management tool, som var let at administrere og gav hurtigt overblik. Løsningen reducerede samtidig mængden af backupdata med ca. 90 % hvilket gav en stor besparelse på virksomhedens housingaftale.

previous arrow
next arrow

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.