Slider

Cloud Backup

Med Hybrid Cloud Backup løsninger fra Backup112 kombinerer vi egenskaberne fra vores Private Cloud og vores Public Cloud løsninger, i én samlet løsning. Via en lokal backupserver tager vi lokalbackup med LAN hastighed af virksomhedens miljø, og bagefter replikerer vi backuppen i baggrunden til vores sikre, danske datacentre.

Med denne løsning opnår din virksomhed det bedste fra 2 verdener. Du får korte backupvinduer, restore med LAN hastighed og den høje sikkerhed ved at have en kopi af jeres backup hos Backup112.

Opnå følgende fordele

  • Høj sikkerhed via lokalkopi og backup til Backup112’s sikre datacentre
  • Optimal RPO*/RTO via lokal backup
  • Indbygget virtuelt miljø på backupserver, muliggør business continuity
  • Valgfri retention imødekommer compliancekrav mv.
  • Managed eller self-managed løsning
  • Backup af fysiske og virtuelle miljøer
  • Danske datacentre
  • Dansk support
  • Proaktiv overvågning

*RTO (Recovery Time Objective) er udtryk for, hvor hurtigt virksomhedens ønsker at være oppe igen efter et nedbrud.
**RPO (Recovery Point Objective) er udtryk for, hvor ofte virksomhedens ønsker at tage backup.

Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed

Indkøbsringen havde 3-4 forskellige backupsystemer og trængte til en samlet, opdateret løsning med kritiske data i skyen. Løsningen blev implementeret på eksisterende servere, kan løbende skaleres og er finansieret af den store besparelse på storage.

Dansk Revision fik frigivet 90 % storage

Den landsdækkende kæde havde brug for et samlet backup management tool, som var let at administrere og gav hurtigt overblik. Løsningen reducerede samtidig mængden af backupdata med ca. 90 % hvilket gav en stor besparelse på virksomhedens housingaftale.

previous arrow
next arrow
Slider

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.

Slider