page_top_image

Cloud Backup

Hvis din virksomhed har behov for at udskifte en traditionel backupløsning, anbefaler vi en moderne cloud-baseret backupløsning. Her kan vi tilbyde en Backup-as-a-Service (BaaS) løsning, hvor din virksomhed opnår den fleksibilitet, som en backupløsning bør have for at dække det rette behov. Vi mener nemlig, at det er behovet, der skal diktere løsningen og ikke omvendt.

Backup som service

Afhængigt af hvilken platform og løsning du vælger, kan vi genskabe data lynhurtigt fra en lokal backupserver, så virksomhedens drift og produktion er sikret – og nedetid ved et nedbrud blot er et spørgsmål om minutter. Vi krypterer virksomhedens data lokalt, og sender og opbevarer dem krypteret og sikkert. Du kan derfor trygt stole på, at vi har styr på dine data.

Private, Public eller Hybrid Cloud?

Overordnet har vi tre tilgange, du kan vælge alt efter behov. I vores Public Cloud løsning ligger dine data udelukkende hos os, mens vi i vores Private Cloud backupløsning holder al backup inden for virksomhedens vægge. Endelig kan du kombinere de to ved at vælge vores Hybrid Cloud løsning. Her kan du supplere en Private Cloud med en eller flere  sekundære backupkopier i vores sikre, danske datacentre. Uanset hvilke behov du har, dækker vi dem altid gennem vores gennemprøvede platforme.

Public Cloud

Opnå alle fordelene ved en moderne backupløsning i skyen og sikker, krypteret backup i vores danske datacentre. Få fuldt overblik og mulighed for selv at genskabe de nødvendige data.

Private Cloud

Til store datamængder eller når data ikke må forlade virksomhedens systemer. Du kan vælge en managed eller self-managed løsning og opnå den lavest mulige RTO* (Recovery Time Objective).

Hybrid Cloud

Kombinerer egenskaberne fra Private Cloud og Public Cloud. Resultatet er, at du får minimale backupvinduer, hurtig restore med LAN hastighed og høj sikkerhed, hvor der er en backupkopi hos os.

First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.