page_top_image

Om Backup112

Backup112 er en førende dansk udbyder af backup & disaster recovery løsninger til virksomheder i alle størrelser. Siden 2004 har vi leveret sikre Cloud Backup løsninger til mere end 2000 virksomheder fra en lang række brancher. Vi er et sammensat team af specialister, der er 100 % dedikeret til backup af vores kunders data.

Det er vores mission at skabe tryghed i danske virksomheder. Vores backupløsninger og ydelser er fleksible og innovative og skal sikre og opretholde de uvurderlige data, der udgør eksistensgrundlaget i enhver virksomhed.

Hvad gør vi for dig?
Hos Backup112 opbevares dine data i vores topsikre datacentre i Danmark – efter danske regler. Vi kan levere den fornødne kapacitet og dataplads til udvikling af din virksomhed. Vores platforme understøtter Private Cloud, Hybrid Cloud og Public Cloud løsninger og monitoreres af vores fagspecialister – skulle systemet rammes af nedbrud af enhver slags, genetablerer vi data hurtigt og sikkert.

Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed

Indkøbsringen havde 3-4 forskellige backupsystemer og trængte til en samlet, opdateret løsning med kritiske data i skyen. Løsningen blev implementeret på eksisterende servere, kan løbende skaleres og er finansieret af den store besparelse på storage.

Dansk Revision fik frigivet 90 % storage
Dansk Revision fik frigivet 90 % storage

Den landsdækkende kæde havde brug for et samlet backup management tool, som var let at administrere og gav hurtigt overblik. Løsningen reducerede samtidig mængden af backupdata med ca. 90 % hvilket gav en stor besparelse på virksomhedens housingaftale.

previous arrow
next arrow

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.