page_top_image

Cloud Backup

Private Cloud løsninger fra Backup112 er ideelle, hvis du har store datamængder, eller dine data ikke må forlade virksomhedens systemer. Det er yderst fleksibelt at implementere en Private Cloud, da vi kan arbejde med din eksisterende infrastruktur, eller levere den fornødne hardware og licensering.

Vi kan desuden skræddersy service- og supportniveauet, så det passer til din virksomheds krav. Det kan være alt fra en såkaldt self-managed løsning, hvor du selv står for drift og overvågning, til en managed løsning hvor vi drifter og overvåger, så du kan fokusere på din forretning.

Tilpasset virksomhedens behov
Har din virksomhed behov for at opnå en så lav RTO* som muligt, er vores Private Cloud løsning det rette udgangspunkt. Skulle behovet senere ændre sig, kan data let replikeres til Backup112s datacentre. Lad os hjælpe din virksomhed med at designe en backup og recovery strategi, der er tilpasset virksomhedens behov.

Opnå følgende fordele

  • Optimal RPO*/RTO via lokal backup
  • Data forbliver i virksomheden
  • Indbygget virtuelt miljø på backupserver, muliggør business continuity
  • Egen fuld kontrol over backup samt backupdata, via self-managed løsning
  • Valgfri retention imødekommer compliancekrav mv.
  • Mulighed for replikering til Backup112’s sikre datacentre
  • Dansk support
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed

Indkøbsringen havde 3-4 forskellige backupsystemer og trængte til en samlet, opdateret løsning med kritiske data i skyen. Løsningen blev implementeret på eksisterende servere, kan løbende skaleres og er finansieret af den store besparelse på storage.

Dansk Revision fik frigivet 90 % storage
Dansk Revision fik frigivet 90 % storage

Den landsdækkende kæde havde brug for et samlet backup management tool, som var let at administrere og gav hurtigt overblik. Løsningen reducerede samtidig mængden af backupdata med ca. 90 % hvilket gav en stor besparelse på virksomhedens housingaftale.

previous arrow
next arrow

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.