page_top_image

Support

Hos Backup112 er vi klar over, at den rigtige platform ikke gør en kunde tilfreds alene. Det er ofte service og supporten, der gør den store forskel. Det gælder både i hverdagen og ved et decideret nedbrud, hvor alt det forebyggende arbejde mod et nedbrud og dermed nedetid, skal stå den store test. Vi tilbyder en fleksibel platform med dansk support, hvor du får IT i øjenhøjde.

I vores tekniske afdeling kan vi hjælpe dig som kunde med alt fra valg af platform og skalering af denne til drift og restore af data. Her transformerer vi vores mangeårige erfaring til konkrete, praktiske løsninger på dine udfordringer, og leverer den nødvendige sparring, der danner grundlaget for vores fremtidige samarbejde.

Få en fleksibel supportplatform


Som kunde hos os tilbydes du en fleksibel supportplatform der bedst muligt understøtter din forretning. Det kunne for eksempel være en eller flere af følgende muligheder:

  • Dansk support
  • Proaktiv overvågning
  • Implementeringsbistand
  • Restoretest
  • Managed løsning

Klienter


Download klienter til vores SmallBusiness backup & recovery platforme, har du brug for en anden udgave, Arcserve eller Veeam så kontakt venligst vores support afdeling.

OBM klientPBM klientComet
Download OBM v6 til Windows (.zip)
Download OBM v6 til Windows (.exe)
Download OBM v6 til Mac OSX 10.5-10.11 (.zip)
Download OBM v6 til Linux (.tar.gz)
Download PBM v6 til Windows (.zip)
Download PBM v6 til Windows (.exe)
Download PBM v6 til Mac OSX 10.5-10.11 (.zip)
Du kan altid finde den seneste version af Backup112 Comet
på vores Backup112 Comet server 

Værktøjer o.a.


Mindre værktøjer, dokumentation og andet findes her. Mangler du noget, så kontakt vores support afdeling.

RegisterVSS.zip – Tool til gen-registrering Volume Shadow Copy Service (VSS) i registreringsdatabasen. Husk at reboote Server/PC efter afvikling af dette tool
Brugermanual til Online Backup Manager (OBM) v6

 

Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed
Maskinhandler Indkøbsringen fik tryghed

Indkøbsringen havde 3-4 forskellige backupsystemer og trængte til en samlet, opdateret løsning med kritiske data i skyen. Løsningen blev implementeret på eksisterende servere, kan løbende skaleres og er finansieret af den store besparelse på storage.

Dansk Revision fik frigivet 90 % storage
Dansk Revision fik frigivet 90 % storage

Den landsdækkende kæde havde brug for et samlet backup management tool, som var let at administrere og gav hurtigt overblik. Løsningen reducerede samtidig mængden af backupdata med ca. 90 % hvilket gav en stor besparelse på virksomhedens housingaftale.

previous arrow
next arrow

Tryghed på mindst 6 måder

Din løsning

Vores model for analyse, implementering og drift sikrer, at du altid får den optimale backup, selv om behovene ændrer sig.

Reducerer data

Vores løsninger er uafhængige af platform og reducerer data, så dit backup-aftryk minimeres, og giver færre omkostninger.

Hurtig og skalerbar

Førende, anerkendte og skalerbare teknologier giver dig hurtige og fleksible løsninger og optimalt forhold mellem omfang og produktivitet.

Erfaring inkluderet

Siden 2004 har vi sikret virksomheders data mod datatab og nedetid 24/7/365 med løsninger til over 2000 kunder inden for diverse brancher.

Danske datacentre

Dine data bliver driftet og opbevaret på vores egne, sikre, danske servere, og vi har dansk support, så du altid får backup i øjenhøjde.

Overvågning

Hos os behøver du ikke tænke over backup til daglig. Vi sørger for, at alt er, som det skal være, og overvåger, at din backup kører.
First Slide
Because Recovery Matters

Lad erfarne specialister sikre dine data og reducere dit storage med skalerbare løsninger.